Ledig

Kommer inte blogga så mycket under lovet, men kommer göra en del förinställda inlägg som kommer upp under veckan så fortsätta kolla bloggen!

Frisyrer

Jag håller på och provar lite nya frisyrer. Jag brukar bara slänga upp håret i en hästsvans när jag har uppsats men det är så himla snyggt med uppsatt när man tyckas!
Jag får dock öva lite mer innan jag går du såhär! ♥

Lördag

Hallo guys, idag har jag köpte massor av saker på Peak performance utförsäljningen. Det blev saker för hela familjen, mest skidåkningskläder men även lite vardagskläder!
När vi var klara med shoppingen åkte vi till ett konditiori på Östermalm och åt en smörgås Nu har jag och pappa övningskört, det gick jättebra. Vi övade mest gas, broms, växling och litegrann på att bromsa så man fick vänster framhjul vid en pinne som satt i marken (parkering). Sen avslutade vi med att jag fick köra ut från grusplanen och köra över en väg som i princip var helt tom :) Men kul var det!
Egentligen skulle jag och mamma stå i hockeycafeterian om någon timme men matchen kanske blir inställd så vi får se hur det blir!
Upp