Långtråkig lördag

Har pluggat hela eftermiddan, sjukt tråkigt. Längtar verkligen tills historia och samhällskurserna är klara, det är sånna ämnen som jag typ vill spy på för det är så tråkigt att plugga. Historia är också det ämne jag pluggar mest till men ändå bara får E på proven, det är tråkigt när man inte får löna för sin möda men våran lärare är sjukt tuff med betygen. Har inte bara haft tråkigt idag, jag och mamma åkte faktiskt till centrum och köpte lite smått och gott. Jag lyckades hålla hårt i plånboken men mamma köpte ett par nya skor. Jag tror det blir hennes femte par i år men hon har ju inga skor, jag och pappa bara skrattar åt henne eftersom hon det inte längre finns plats i garderoben, haha.

Cider?

Sa till pappa att jag var sugen på cider och han slänger fram den här. Det är väl bara att tacka och ta emot, haha sjukt märkligt.

Kaos

Råkade ta bort allting på hela stilmallen och kodmallen så det blev lite panik där ett tag, har fixat det mest nu. Fick kolla i Pernillas blogg så jag kunde hitta det jag en gång i tiden hade ändrat. Inte helt enkelt att komma ihåg bland alla stilmallar och kodmallar, haha. Tack fina Pernilla ♥

 

Upp