Det blev en bra dag ändå

Dagen blev ganska bra ändå, mamma bokade nämligen en två timmars ansiktsbehandlig till henne och mig. Det var skönt av och till, att få pormaskar tömda och bryn noppade är kanske inte sådär superskönt, haha. Det var dock superskönt med en rygg och ansiktsmassage, supermysigt. Sen åkte vi hem och kollade på våra favoritprogram, bonde söker fru och berg flyttar in. Sen gjorde vi även en annan sak men det får ni se imorgon, så himla hemlighetsfull jag är ;)
Jag och fina kusinerna när jag var barnvakt ♥

Bild från fotografiska

Har precis kollat på en film, måste rekommendera en hemsida som heter netflix, tyckte inte alls om den i början om nu älskar jag den. Nu ska jag sova, inget planerat för imorgon. Har skrivit värsta listan på saker jag skulle kunna tänka mig att göra om inget annat händer, så himla typiskt mig. Men allt på listan är ganska tråkigt så jag hoppas det händer något roligare!
Godnatt ♥

Ny frissad

Åkte in till stan idag och klippte mig, alltid lika roligt!! Kan ju ha att göra med att min frisör är världens bästa, eftersom både mamma och pappa klipper sig där så vet hon i plincip allt om våran familj. Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt men sa att hon skulle klippa bort allt slitet. Nu ska jag ställa mig och baka, ha en fin kväll!!
 
Sen tränade jag idag också, kände att det var otroligt viktigt att skriva, haha!
Upp