Äntligen fredag

Äntligen är det helg och gissa om jag har längtat. Jag har dock blivit förkyld så hela dagen var en lång pina, var så trött och irriterad hela dagen. När jag kom hem så drog jag på mig min one piece och sov i soffan, I was in heaven. Ikväll blir det mys med mamma och imorgon ska jag upp tidigt och jobba.
 

Onsdag

Äntligen onsdag, inte lång tid kvar till helg nu!! Idag hade jag kort dag och sovmorgon, så skönt. Fick låna bilen idag så efter skolan åkte jag och hämtade upp Axel som jag inte har träffat på hur länge sen som helst. Vi åkte runt och pratade lite och sen fick jag visa min briljanta körning, haha. Efter det åkte jag till gymmet och tränade och fick denna snygga tröja. Nu måste jag plugga lite och sen är det min tur att laga mat ikväll, linas matkasse, orkar ej.

Det är inte ett farväl, bara ett vi ses!

Igår träffade jag & Pernilla, Mickis för sista gången innan hon åker till Frankrike. Jag är så glad att Mickis får den här chansen och att hon har tagit den men förstår inte hur jag ska klara mig utan denna glädjespridare i ett helt år. Älskar dig så mycket Mickis, ta vara på den här chansen nu och njut. Detta år kommer gå snabbt ♥
Upp