Nya skor

Dem här gympaskorna fick jag med mig hem idag. Det var lättare sagt än gjort att hitta ett par bra innegympaskor som passade med mina iläggssulor. Gick på intervall/flex passet i kväll och skorna fungerade superbra, mycket bättre än vad min kropp gjorde efter ett kortare uppehåll pågrund av Åreresan och XL-galan. Jag klarade i alla fall mig igenom passet, bra jobbat Sofia.

Spa, shopping och fika

Spabehandlingarna idag var så sköna, har supermjuka fötter nu, haha. I eftermiddags åkte jag och Marielle in till stan och gick i lite butiker och tog en fika. Marielle var så tålmodlig och lät mig prova säkert 10 olika täckbyxor och följde med mig till 4 olika stadiumbutiker för att hitta ett par bra innegympaskor utan att klaga. Tack Marielle!!

Onsdag

Idag har jag tagit det lungt, pluggade imorse och kollade på herrarnas skidåkning, bra jobbat Sverige. Jag och mamma åkte köpte innegympaskor till oss båda och en yogamatta. Jag måste dock lämna tillbaka skorna, tycker verkligen om dem men de är för små med iläggssulor och jag har köpte största storleken. Imorgon kommer jag få så roligt, först ska jag på en pedikyr och ryggmassage behandling på morgonen och på eftermiddagen ska jag till stan med Marielle. Sen på kvällen ska jag på mitt älskade intervall/flex pass som jag har missat två torsdagar i rad nu. Längtar så mycket till imorgon ♥
Gillade verkligen skorna, synd att de var för små...
Upp