Semester

Äntligen har jag fått semester och åkte ner till Skåne. Jag älskar detta ställe!!! Jag har hunnit fika uppe på världens utsikt, äta oxfile och drycka cider i byn, äta glass, spela minigolf, grilla och spela kubb. Bra början på semestern helt enkelt ♥

Sony NEX-5R

I torsdags hände en helt fantastisk sak, jag fick reda på att jag vunnit en kamera. När jag var på fototräffen senast så tävlade jag om att vinna en Sony NEX-5R genom att göra en videoblogg. Gissa om jag fick en chock när jag loggade in på facebook och rullade igenom flödet och läste detta, -Det vinnande bidraget från Fototräffens videobloggstävling kan ni se här! Grattis Sofia till en Sony NEX 5R!
Här är den mina fina pärla! Bilderna i det senaste inlägget är tagna med kameran, det känns grym än så länge. Tack fototräffen för att ni återigen ordnar en helt fantastisk fototräff och gör att ni gör det möjligt för alla fotogalna i Sverige att träffas och nörda oss ner i fotografering. Här är mitt bidrag jag vann med, kan inte riktigt förstå det än.
Upp