Dalarna i helgen

Har haft en toppenhelg i Dalarna med bästa kusinerna. I fredags träffade jag Johanna och vi pratade om allt som hänt sedan vi träffats sist, en hel massa faktiskt. Johanna hade köpt en present till mig också, så söt. På kvällen hade Micke 50 års fest för 25 personer och i huset bredvid hade lika många ungdomar 20 års fest, kände att jag var på fel ställe, haha. Jag övningskörde också halva vägen fram och tillbaka till Dalarna och det var så roligt.

The Script på grönan

The script på grönan idag med Mickis och det var så bra!!! De bjöd verkligen på sig själva och flyttade sig runt lite på gröna lund. Plötsligt var han på vip- avdelningen och sedan flyttades han med typ tio vakter runt sig rätt ut i publikhavet tillbaka mot scenen. Vi stod på rätt plats vid rätt tidpunkt och hamnade en meter från honom, så jävla coolt!!!
Sen blev vi så galet sugen på en glass och jag ville ha både kulglass och mjukglass och det ända de hade var denna gigantiska glass. Tre kulor + mjukglass, gissa om jag rullade där ifrån.

Saknar dig redan

IDAG ÅKER DENNA FINA PINGLA VID NAMN PERNILLA FRÅN MIG I TRE VECKOR FÖR THAILAND!!! Jag vet faktiskt inte hur detta ska gå med tanke på att jag knappt klarar en vecka utan hennes sällskap. Det hinner ju hända en hel del på de här veckorna också, jag fyller 18 år, jag ska sommarjobba och gå intensivkurs på körskolan. För ett år sedan trodde jag att man skulle bli en helt människa när man skulle fylla 18 men har ju märkt att folk är precis som vanligt efter att dem har fyllt 18 år som innan. Tre veckor är inte en lång tid och jag vet att jag inte kommer förändras bara för att jag fyller 18 år, ändå känns det som om massa stort kommer hända under denna tid och det är jobbigt att min pingla ska vara ifrån mig då. Du får ha en helt fantiskt semester hjärtat så ses vi när du kommer hem, saknar dig redan ♥
Upp