I min bil

Idag på lunchen tog vi en sväng till centrum så att jag skulle kunna köpa nässprej, haha. Observera att jag faktiskt tittar in i kameran ;)

Min lediga dag

Mysig lunch med mamma i stan, vi gick i lite affärer och letade en klänning till mig och en jacka till henne och båda hittade det vi letade efter.
Sen gick jag på en helkroppsmassage som inkluderade både mage och rumpa, haha sjukaste någonsin. Det var i alla fall hur skönt som helst.
Till middag lagade jag och mamma ihop fajitas efter mitt önskemål, hur gott som helst. Jag njöd när alla naturare gjorde fysikprov, kunde inte ha haft en bättre Z- dag.

Måndag

Vårt uterum, jag fullkomligt älskar det. Idag satt jag och mamma upp ljusslingor som vi köpte i höstas och det blev så himla fint. Nu känns det lite roligare att gå upp på morgonen när det inte bara är mörkt överallt.
 
Idag började NT- veckan och jag känner mig så himla taggad på den här veckan, jag har börjat få ont i halsen bara (as always) men jag hoppas det försvinner snart för en förkylning orkar jag inte med nu.
Upp