You bring the sun out / To warm my life up

Körde armar, rygg och mage på gymmet idag och sen gjorde jag och Pernilla några squats på en av maskinerna så att vi ska kunna börja köra med lite vikter. Gjorde passet som Johathan visade oss och var kul att köra det igen. Ikväll har jag inte haft några läxor så jag har tittat på tv och bara myst i min onepiece.
Nu ska jag gå och lägga mig, jag känner på mig att den här veckan kommer bli så bra, bring it on!
Riktiga bloggare, fotar allt man gör, har man en blogg liksom...

En dag på grönan

Denna dag var så bra!!! Efter jobbet åkte jag och Pernilla in till grönan och åkte massa roliga attraktioner. Vi såg även Angelica Blick och Andreas Wijk och tog mod till oss och gick fram och frågade om vi fick ta ett kort tillsammans med dem. Nu kan ju gissa om vi skrek rakt ut när vi såg att båda två kommenterade mitt foto på instagram, hur galet!!!???

SPACEFEST

Min Sony NEX 5R får alla plus en kamera kan få, jag fullkomligt älskar den. Igår var det fest hos Hedda och jag hade med mig kameran eftersom jag var körde nyktert och hade lite mer koll på grejerna. Det var superkul och älskar att det var temat space, jag var ett svart hål, nytänkade...ehh inte precis.
Idag var jag inte lika pigg på jobbet men jag klarade mig igenom dagen, hade bilen med mig för första gången och det var så skönt att inte behöva gå upp så himla tidigt. Nu ska jag bara slappa tills det är dags att sova igen, yeahh!!
Upp