Finaste tjejen fyller år

Idag fyller världens bästa tjej år, grattis på 19-årsdagen bästa vän. En hel sommar har vi varit ifrån varandra men snart ses vi igen och jag längtar så mycket, älskar dig!!
 

Utgång och personalfest

I lördags var jag ute med tre tjejer jag har jobbat med i sommmar några kompisar till en av tjejerna. Vi gick ut på ett ställe i Ängelholm som var riktigt bra och jag hade en  sjukt rolig kväll. Nu har Tilda också slutat på jobbet så gissa om det kommer bli tomt nu när vi bara är tre kvar. Av alla vi som har jobbat i kassan är jag den som kommer lämnar fiskhuset sist, gissa om det kommer bli tomt då.
 
Idag ska vi ha personalfest på jobbet och jag har ingen aning om vad vi ska göra, vi skulle egentligen till Köpenhamn och gå på tivoli och äta middag där (allt betalas av chefen) men några som jobbar i köket ville inte (??!!) så nu ska vi åka buss någonstans här på Bjäre och äta middag på fiskhuset ikväll.

Min lediga dag

Idag är jag ledig och igår tog Ebba körkort och det firade vi med att ta en fika i Båstad, mycket mysigt. Sen åkte vi förbi hennes hus så jag fick se hur hon bor och när hon skjutsade hem mig igen visade jag henne hur jag bor. Igår träffade jag också en tjej från jobbet som heter Tilda och vi kollade på film och åt godis, så kul att träffa arbetskamraterna även efter jobbet. 

Upp