Vi smygstartade julafton lite

Igår hade vi julaftonfirande med farmor, farfar och Gunilla, min farbror, faster och kusinerna. Det var supermysigt, matkoma deluxe när jag gick och la mig. Jag fick lite smått och gott, en kokbok, ett paraply (för regniga dagar i England), handlukar och badlakan, marsipangris, handgjorda sockor, pengar och fina teckningar från kusinerna. Det var skönt att börja julfirandet lite inför den riktiga julafton. 
 
Idag har jag varit i centrum en sväng och lämnat tillbaka ett par skor, skönt att inte vara den som stressad springer onkring och letar julklappar, haha. Nu på eftermiddagen har jag suttit och fixat och planerat massa till England. Det är så mycket man ska ha koll på, försäkring, internationellt studiekort, boende, flygbiljetter, transfer från flygplats till boende, första dagen i skolan, tider, ja listan slutar liksom inte. Är ändå så glad att jag inte har behövt sitta och leta boende, skola och försäkringar tex. då jag har haft en person som hjälp mig med allt. Men saker ska ändå på något sätt falla på plats och det är inte det enklaste. Nu tänkte jag släppa allt ett litet tag och sätta mig på tåget upp till Dalarna, åker upp en dag innan familjen då jag ska träffa Johanna ikväll och för att hinna umgås lite extra med kusinerna.
 

Bild på hur håret blev

Lovade ju er att visa en bild och då var det ju lite kul att jag glömde ta med benan på bilden, haha. Men jag klippte 4 cm på längden och sen klippte jag säkert två decimeter fram för att få lite lugg och sen klippte Claudia upp håret så det skulle bli lite mer liv, är väldigt nöjd men är fortfarande väldigt ovan med att ha mittbena istället för snedbena som jag har haft i flera år. 

Julbord med jobbet

Idag hade vi julbord med jobbet och det var välsigt mysigt. Visste faktiskt inte att det skulle vara julbord utan trodde det skulle vara vanlig lunch så gissa om jag blev positivt överraskad. Sen fick vi en fin julklapp också som innehöll ett presentkort på en hemsida, olivolja, vinäger och choklad. Sen fick vi även lite energidryck av Pia så att vi ska orka hålla oss vakna i jul, haha så söt.
Upp