Lill-onsdag

Igår var jag och dessa brudar på middag hos Cecilia och efter det var tanken att vi skulle gå ut. Vi började på woken och det var supermysigt och sen skulle vi på magenta men det var så mycket folk och det blev fullt på en gång så jag, Alicia och Pernilla gick till donken, köpte mat och tog tåget hem. Jag hade dessutom en jobbdag idag så det kändes bra att sova lite, hade mysigt ändå.

Min helg i Härjedalen

Nu är jag hemma igen efter några korta och intensiva dagar i Härjedalen. Resan började inte så speciellt bra då vi fick sladd på bilen när jag körde. Det var jättesprårigt på vägen och sen körde vi min bil som inte har något antisladdsystem, därav sladden. Bilen gick över i fel körfält och sen vet jag faktiskt inte vad som hände förens och satt och grät och sa förlåt till mina föräldrar hundra gånger om. Men nästan alla som körde förbi stannade och frågade om allt var okej men vi väntade på bärningsbile så det fanns inte så mycket att göra.
 
Annars har jag haft en jättebra helg och jag och pappa åkte skidor två dagar medans mamma var hemma pga armen. Sen kom kusinerna upp i söndags så i måndags åkte vi en sväng med skotern och det var också ett äventyr, det var plusgrader, snön var jättemjuk, behöver inte säga så mycket mer än så.
Nu ska jag på en tvådagarsutbildning till ett jobb som jag har fått, kan skriva mer om det senare för just nu vet jag nästan lika mycket som ni, alltså inte mycket. Sen imorgon blir det middag och utgång med tjejerna och på fredag, AVICII!!!!!

Självporträtt

Jag har för första gången fått testa på mitt nya objektiv och det var länge sedan kanske 70 % av bilderna var skarpa. Jag har tidigare fått kanske en bild som har varit knivskarp och nu fick jag flera stycken. Gud vad kul det är att forografera när utrustningen fungerar.
 
Upp