Solnedgångar

Det tråkiga med att jobba kväll är att jag missar både solnedgången och en mysig middag med familjen. Idag jobbade jag i alla fall 9-15 så jag fick det jag längtar efter. Denna bild är dock tagen igår när jag och Ebba njöt av utsikten och solnedgången innan stängning på jobbet. Imorgon är jag ledig en dag och morfar fyller 80 år, blir en intensiv dag men det ska bli så kul.

Saker som jag har gjort sedan sist vi hördes

Druckit vin, ätit ost och kollat på fotboll (när vi äntligen fick tv)
Ätit goda luncher på jobbet
Ätit glass i hamnen med kusinerna
Hängt med en jobbkamrat som heter Olivia och hennes vänner
Kollat på solnedgången
Med mina föräldar som har kommit ner hit nu tillsammans, även pappas kusin Magnus har kommit hit men åker hem imorgon
Avslutat kvällen med att spela spel och legat i gräset och dött av skratt när det gick dåligt
Haft min andra lediga dag efter 49 timmars jobb på raken (på 5 dagar) och åkt till Båstad och ätit glass
Nu har jag årecis kommit upp från badet och ligger nu i soffan med ett glad rose och njuter av min sista lediga dag innan det blir en veckas jobb igen. Denna vecka bad jag dock om att få jobba lite minde då Maja, Erik, Moster, Micke och morfar kommer upp hit för att bland annat fira morfar som fyller 80 år på fredag, hoppas jag får tid att träffa dem lite.

1,5 vecka i Skåne


Nu är jag tillbaka på landet och har jobbat två dagar, 9,5h båda dagarna så jag har varit helt slut på kvällarna. Var även fyllt år och firade den dagen med att jobba mitt första jobbpass, haha. Mamma hade gömt ett paket till mig i en kasse så jag kände att jag blev lite firad ändå. Idag och imorgon är jag ledig och passade idag på att åka till stranden, imorgon ska jag nog åka till stranden med mina kusiner som kom igår och sysslingarna, supermysigt 
Upp