Hotellrum och hotellfrukost

Ligger på hotellrummet i Jönköping nu. Idag har jag kört halvvägs ner till Skåne och imorgon fortsätter min resa. Mamma låter mig inte köra hela vägen på en dag så jag passar på att njuta av att bo på hotell och frukosten som jag längtat efter i flera dagar. Ska upp extra tidigt och sitta länge och äta, haha. 

Reklaminspelning

Igår tog min bil och jag en sväng till Årsta för att vara med i en reklamfilm-inspelning. Vi höll på från 13.00-21.30 så det var ansträngande att köra bil hela dagen men sjukt roligt också. Först och främst var jag sjukt stolt över att ha hittat dit helt själv eftersom jag var tvungen att åka genom stan men sen gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag körde in mitt på kungsholmen och hämtade upp pappa. Jag vet att detta är sjukt eftersom jag har haft körkort i nästan ett år nu och vid det här laget redan borde ha upptäckt stan men jag helt enkelt inte känt mig redo, men igår kände jag nu eller aldrig.
 

En speciell allsång på skansen

Jag, Pernilla, Felicia och Hanna åkte till skansen tisdags morse för att sitta hela dagen och vänta på allsång på skansen. Vid lunch kom en kille och frågade om vi ville sitta på Petra Marklunds egna sommarbänk då hon hade sett oss på morgonen sitta och köa och tyckte att vi passade bra till bänken. Sedan fick vi även veta att Petra skulle frågade oss något i direktsänning eftersom de var väldigt stolta över sin sommarbänk som man i sommar skulle kunna tävla om att få sitta på. Under genrepet repade de även intervjuvn och de drog hela intervjuvn och låtsades att vi satt där.
 
Efter genrepet lämnade vi våra platser vi suttit vid hela dagen och gick till VIP avdelningen där vi blev insläppta och fick vår bänk som var längst fram och var dekorerad med massa fina blommor. Sedan när direktsänningen drog igång visade det sig att de hade strukit vår del förmodligen pga av att det var för lite tid för de hade även strukit några andra delar som de repat under dagen. Vi blev givetvis väldigt besvikna mest pga att vi hade suttit hela dagen och varit SUPERNERVÖSA över vad vi skulle få för fråga ställd till oss.
 
Nu två dag efter med lite perspektiv över det hela kan jag säga att jag aldrig kommer få uppleva något sånt här igen, att James Blunt kollade på oss under låten och sken upp när han såg att vi satt och klappade händerna och sjöng med (bland alla stela kändisar). Att bland annat Stefan Löfven och Martin Timell satt två meter från oss är också helt sjukt och att jag fick ett leende från Stefan och hand fru när jag vände mig om är ÄNNU sjukare. Jag har länge drömt om att få sitta där på VIP på allsång på skansen och vet ni, i tisdags gjorde jag det. Jag kan faktiskt inte förstå att detta faktiskt hände. Detta blev det längsta blogginlägger genom tiderna men jag hade bara så mycket att prata ut om, haha.
 
Upp