Rockskivan

Igårkväll var den sjukaste kvällen på länge. Får nog sätta denna utgång som den roligaste skivan och den bästa utgången någonsin, det var så sjukt. Jag måste säga att jag verkligen trivs som rocker, nästan så jag funderar på att byta stil. Sätta på mig mina vanliga kläder idag kändes så sjukt tråkigt, haha.
 
Nu är det destination duschen för att försöka få ut toverna i mitt hår, kul...
 

Musikvideo

Idag var jag på en musikvideo-inspelning, det var väldigt roligt och något jag definitivt till göra mer av. Jag blev först lite fundersam då de var en skola som sökte folk men när jag väl kom dit var det en artist som var med i idol 2008 som skulle göra en video om en låt han nyss släppt på spotify. Det tog bara en halvtimme för mig att göra min del av videon, kan berätta mer när allt släpps. Hann även åka på tennisen efteråt och nu har jag tagit det lugnt och sovit lite för att tagga till inför ikväll för det är ju ROCKSKIVAN!!!!!
 

Lördagsmiddag och träning

Igår efter att jag hade kommit hem från stan så bakade jag en cheesecake inför kvällen då Matilda och hennes mamma skulle komma hit på middag. Sen skulle jag tvätta håret och det kan man ju inte göra utan att träna, haha. Så jag gick ut och sprang för första gången sedan förra sommaren. Har ju haft väldiga problem med mina benhinnor så jag hoppas att det ska fungera bättre nu, har bytt ut mina tennisskor till mina "vanliga" träningsskor som mina iläggssulor passar i och det har fungerat bättre. Tror att det var en av orsakerna att det bröt ut hela tiden under förra året när jag äntligen blev bra igen.
 
Det var väldigt trevligt på kvällen sen, vi drack rosevin och åt delizie och min cheesecake.
Upp