Bättre sent än aldrig

(Ett inlägg som skulle ha publicerats innan helgen)
Igår fick jag äntligen skicka in min religionsuppsats som det känns som jag jobbat med dag och natt i flera dagar nu. Nu är den äntligen klar och jag har bara två uppgifter kvar i skolan nu, hur sjukt?
Hade ett väldigt långt hål igår så jag åkte hem till Emma och vi skrev på religionen, sen åkte vi till centrum och delade på en ceasarsallad.

Födelsedagskalas

Idag firade vi pappa och farfar på födelsedagen, det var mysigt att träffa släkten igen. Blir helt nervös och alldeles pirrig när jag tänker på att nästa gång vi ses alla igen har jag tagit studenten. Hur sjukt är inte det?
Nästa gång Liam fyller år ska han få klädnypor för så kul som han hade har jag aldrig sett någon ha med klädnypor förut, haha. I och för sig fanns det kanske inte så mycket annat kul att leka med hos farfar.

Utekväll på sommar

Spontant är bäst, det fick jag bevis på igår när Hanna hörde av sig till mig och frågade om jag ville följa åka in till stan och hänga på någon uteservering. Det slutade dock med att jag ramlade in efter 4 inatt efter en helt underbar kväll på sommar. Trots att jag inte hade satt på mig någon som passade så speciellt bra att dansa i gick det bra ändå. Mer spontant i våra liv tack, det skulle vi må bra av.
Vi började snacka med denna kille igår som var SÅ sjukt lång, det såg så komiskt ut att jag var tvungen att ta ett kort. Sen vet jag inte vad kille i bakgrunden fick för sig, haha, såg han först nu!?
Upp