Fotomässa och Queen-konsert

I lördags åkte jag och Amanda till fotomässan och gick runt och tittade bland utställarna och lyssnade på föreläsningar, det var riktigt roligt att träffa Amanda och att få lite inspiration till att börja fota igen (något vi båda lagt lite på hyllan). Efter mässan åkte jag, mamma och pappa och en släktning till oss på konsert, det var ett band som gjorde covers på Queenlåtar och det var en av pappas kompisar som spelade trummor. Jag skojar inte om jag säger att det var något av det roligare jag varit på, tycker om Queen hur mycket som helst och sen var det så bra stämning i lokalen, galet kul var det.

Och så fortsätter vi jobba

Det var verkligen en välbehövlig helg jag hade, efter att ha jobbar som en galning hela förra veckan var det så skönt att få vara ledig. Moster och Maja var på besök under helgen så jag har bara myst hela helgen. Satt i soffan med Maja i knät och en filt runt oss och kollade på film, så himla gosigt.  Den här veckan fortsätter i samma takt men på onsdag ska jag på en introduktion till ett jobb jag har fått nu under julen på en skärgårdsbåt där de serverar julmat. Fick jobbet efter att ha mejlat mitt CV så jag har inte träffat någon än och vet inte så mycket om jobbet.
 

Utgång med tjejerna

Igår var jag ute med Pernilla och Sara, åhh herregud vad roligt vi hade. Vi började med att fixa oss och äta middag hemma hos Sara, sen åkte vi in i stan och förade och sen hamnade vi på Pure. 
 
 
 
Upp