Fina Stockholm

Idag var både jag och Pernilla lediga så vi passade på att åka till stan tillsammans och njuta av det fina vädret. Vi gick till Pernillas jobb och åt, åkte till Djurgården, tog båten till Slussen och gick mot fina Söder där vi tillslut hamnade vid medis på en parkbänk. Alltså vädret idag var helt underbart och jag är bara så lycklig över att bo i Stockholm en dag som denna. Imorgon ska jag på ansiktbehandling och på bio med pappa, måste även packa för jag ska ner till Göteborg över valborg. Jag är så galet peppad och gissa om jag längtar efter att få träffa mina fina, Amanda och Sebastian.

Ett litet smakprov

Nu börjar saker äntligen trilla på plats och mitt rum blir mer och mer färdigt. Jag tänkte att ni inte ska behöva vänta allt för länge på ett litet smakprov av hur det ser ut. Jag väntar fortfarande på sista beställningarna och att några tavlor ska hitta en plats på vägen, men snart så får ni se hela rummet.
 

Ett soligt Stockholm

Hej på er!! Jag har jobbat hela denna vecka och övrig tid känns det mest som jag sover eller äter, haha. Har även renoverat mitt rum som blivit så bra. Ska fotografera det men vill vänta tills allt är helt klart. Just nu väntar jag på en anslagstavla jag beställt och ska sätta upp lite tavlor och snickra ihop en huvudgavel (enkel match...ehh). Idag var det väldigt fint väder och jag tog en sväng till kungsträdgården efter jobbet och fotograferade i det fina vårvädret.
 
Upp