Miriam Bryant

Igår var jag och Fanny på inspark för KTH:arna, man kan ju undra vad vi gör där liksom men jag ville verkligen se gästartisten för kvällen som var Mariam Bryant och eftersom det var Gustav som hyrde in henne så kunde ju han även fixa in mig och Fanny. Kvällen var sjukt rolig men folk var väldigt uppdelade i sina nya klasser och jag och Fanny blev lite ensamma, haha. Lyckad kväll i alla fall och så kul at få en liten inspark även om det var fel skola. Det blev även ett litet brandlarm mitt under kvällen men det var snabbt fixat, in och tog lite luft innan de öppnade upp portarna igen.
 
Fick även en fråga här vad jag ska plugga i höst och jag kom in på mitt förstahandsval, IT, medier och design så jag är superglad.

Astrid fyller 20

Igår var jag på fest hos Astrid som fyllde 20 år, det var så sjukt bra fixat och hon hade köpt massa saker som gjorde festen super. Sov hos Fany inatt och träffade tjejerna från högstadiet för en lunch idag, superkul att höra alla uppdatera sig om sina liv. Imorgon har jag upprop för min linje och jag är så nervös, mest för att tågen ska krångla men även för hur alla kommer vara. Ska bli superkul att se hur allting är i alla fall ♥

Svettigt värre

Här kommer mina sista bilder från Brighton, har väntat några dagar på dessa bilder men äntligen fick jag dem.
 
Upp