Nu börjar ett nytt äventyr

Igår åkte vi till Vasamusset med Rachael och åt lunch på blå porten, sen på kvällen kollade vi i fotoalbum från vår senaste släktträff till USA. Det var faktiskt flera bilder på oss två när vi satt och lekte men inte kunde prata med varandra, så roligt att se. Sen idag har jag packat och nu på eftermiddagen åkte vi till Sigtuna och fikade på ett mysigt fik. Tog lite bilder igår då jag faktiskt tog med mig kameran men jag har inte hunnit gå igenom de bilderna än så det får bli i England. Hur sjukt är det inte att jag ska åka imorgon, är jättenervös men samtidigt ska det bli så sjukt kul, blandade känslor.
 
Från och med nu kan ni följa min resa på, sofiaibrighton.blogg.se. Men risken finns att jag kanske uppdaterar er lite här om jag har bilder jag inte vill visa släkten, haha.
 

Mitt nyår

 
Nyår var helt perfekt, jag åt middag hemma själv framför Junior-VM innan jag för första gången i livet spelade bingolotto (ni kan ju gissa om brudarna skratta år mig). Sen vid tio kom Pernilla, Alicia och Sara över och vi hade supermysigt med godis, drinkar, spel och fyrverkerier, perfekt nyår.

Fjällen

Fjällen ♥ Finns inte ord för hur mycket jag tycker om detta paradis, trots att det ibland är -20 grader och blåst är det så himla härligt när backarna är perfekta eller när snön har fallit under natten och bildat perfekt puder. Det var extra roligt att Gustav hade med sig en kompis upp till fjällen så att vi fick ändra lite i de vanliga rutinerna också, så lätt att det blir samma gamla visa år efter år.
Upp