Fika och sånt

Igår hade jag min första lediga dag av två och nu när mina föräldrar har kommit ner hit passade vi på att åka och fika. Pappas kusin Magnus och hans flickvän är också här nu och i tisdags var vi med om det sjukaste någonsin. Vi lägger om taket just nu och jag och Magnus står på gräsmattan och pappa är kvar på taket, plötsligt kommer värsta dunsen. Jag ser då genom fönstret att pappa ligger på marken i vardagsrummet med ett stort hål genom taket. Pappa var helt chockad förstås men han hade änglavakt. Två sekunder tidigare passerade även Magnus flickvän genom rummet och hon fick innervägen i ryggen, allt hade kunnat gå så mycket värre. Nu jobbar de på med mer försiktighet och nu kan man bara skratta åt händelsen, "detta händer bara på film".
 

En liten utgång

Här kommer en liten vimmelbild från i Lördags då vi på något lustigt sätt hamnade på VIP på Madison. Ebba kände en kille som fixade upp oss så det var sjukt kul. Träffade även på Joel jag hängde med på Valborg i Göteborg och snacka om att vi båda blev förvånade, det var sjukt kul för jag saknar hela det gänget så mycket. På bilden har vi i alla fall delar av fiskhus-gänget, ser ni vilka snygga brudar jag jobbar med varje dag.

En jobbig helg

Sitter för tillfället i Stockholm efter att ha kommit upp igår då jag idag var jag på min farfars begravning, det var väldigt fin men otroligt jobbigt. Nu känner jag mig helt slutkörd och imorgon ska vi gå upp jättetidigt för att åka tillbaka till Skåne. Fick mina två lediga dagar och måste tillbaka för att jobba imorgon. Kändes inte speciellt roligt att åka upp för detta såklart och vill mest tillbaka till Skåne nu för att fortsätta min sommar där. 
 
Upp