Möhippa för Agnes

 
Vi träffades 07.30 utanför Agnes hus där kidnappningen skulle ske. Det visade sig att även svensexan var bokad samma dag och att kidnappningen skulle ske samtidigt. Det hade jag ingen aning om, kanske inte så konstigt då jag och Fanny enbart kände varandra och Agnes innan detta. Vi smög in i huset där även Filip bor och när vi smygit ner för trappan sprang killlarna och tog tag i Filip med hela täcket och grejer och slängde honom i poolen medans Agnes fick 3 minuter på sig att packa allt för dagen och klä på sig. Efter detta band vi för Agnes ögon och begav oss till nästa destination...
 
 
Nästa steg var en mysig knyttisfrukost tillsammans och även momentet där Agnes fick slänga ihop sin egen outfit med hjälp av några klädplagg.
 
 
Vi tog bilarna och körde till stationen för att ta tåget till stan. Här fick Agnes även pappret med uppdragen hon skulle göra under dagen, målet var att samla ihop poäng som hon skulle använda senare.
 
 
Den störta aktiviteten under dagen var cirkus och vi ville såklart att Agnes skulle få gissa vad vi skulle göra så det blev ögonbindel igen. Cirkusen var så himla rolig och Agnes visade sig vara en naturbegåvning inom cirkus. Hade ingen förväntningar allt om hur det skulle vara men jag älskade det, har sånn fruktansvärd träningsvärk idag att det är sjukt.
 
 
Efter en lunch gav vi oss tillbaka till stan där Agnes fick fortsätta göra uppdrag, hon sprang med en stund i maraton, frågade par om äktenskapsråd, dansade i gallerian, lärde ut "Agnes- dansen", badade i vattenkölar, skapade moment för paret på bilden längst ner (haha herregud hennes blick var svårslagen)
 
 
Sista delen under dagen var en middag hemma hos Ellinor och då passade vi på att fixa till oss lite. Middagen var fantastisk god och Agnes fick även öppna lite presenter från oss alla där hon skulle gissa vem det var från. Dagen var fantastisk och jag tror att Agnes hade det lika underbart. Det är så sjukt att bröllopet är om mindre än en månad, vår allas fina Agnes ska gifta sig.
 

Pappas 50 årsdag

Idag är det pappas födelsedag och i eftermiddags möttes hela familjen upp utanför centralbadet och gick in på spat. Vi hade entren och bubblade massa, bastade och bara njöt och pappa fick även en helkroppsmassage. Vi köpte även mat där och vi alla åt hamburgare som var helt fantastisk. I present av mig och Gustav fick pappa en 30 minuters körning med Lamborghini och han blev superglad. Mamma köpte en hotellövernattning på deras bröllopsdag och sen ska de även på en resa till hösten. Pappa blev superglad och jag är så glad att han blev nöjd med sin dag. Nu sitter vi soffan och äter tårta men snart ska jag gå och lägga mig för att orka med denna jobbvecka. Hoppas ni haft en bra måndag

Min fina familj

Den här helgen har varit helt otrolig, igår hade pappa 50 årsfest på en resturang hos oss och det var så roligt. Jag överraskade pappa med att sjunga" the final countdown" och mitt i gitarrsolot hoppade Gustav in med en elgitarr, chocken i allas ögon var helt otrolig. Det var massa fina tal och alla var så himla glada och gick in för att ordna en fantastisk fest. Ove som fotade på min student hade kameran med sig och tog massa fina kort som jag ska gå igenom nu.
 
Inatt öppnade vi pappas presenter och han fick bland annat skydiving, helikopterflygning för hela familjen, spa, champange, vin, provkörning av Ferarri, presentkort på live it, upplevelser med vänner, provsmakning av öl, ja ni fattar det tog liksom aldrig slut. Är så himla glad för jag vet att pappa är så sjukt tacksam för allt och för att han fick en fantastisk fest. Fick även veta igår att min 20-årspresent från familjen blir en resa till Paris med familjen, vad ska jag säga liksom? Är så himla tacksam för allt ♥
 
Upp