Nytt jobb och första tentan

I lördags hade jag min första tenta och jag hoppas och tror faktiskt lite att det gick vägen, svarade på allt och det kändes bra. Efter tentan åkte vi och åt lunch och efter det fortsatte jag, Sofia och Erika med några andra från klassen som inte åt med oss och efter lite rörigheter hamnade vi med några killarna i klassen och det gjorde verkligen hela kvällen så lyckad.
 
I söndags jobbade jag mitt andra pass på Bauhaus, har fått jobb där 10 h i veckan i kassan och jag trivs redan hur bra som helst. Har sagt upp mig från barnvaktsjobbet hos familjen jag passar varje vecka då jag insåg att det inte kommer gå ihop, gillar verkliigen familjen så det känns väldigt tråkigt. Bauhaus är dock helt annorlunda och passar mer mig då jag är van med ett högt tempo, tror verkligen att detta är något för mig.

Lite lördagsuppdatering

Detta är bilden som jag har från igår, såklart så glömde jag fota men det är väl ett bra tecken på att jag hade en bra kväll. Dena helg är Gustav och Susanna bortresta så jag har fått låna lägenheten för helgen. Igår var Ebba, Fanny och en tjej som Ebba lärt känna här som heter Olivia hos mig och drack lite vin innan vi åkte till Olsson skor på Odenplan och efter det till Pure som var lite halvdött. Sen var vi på en lite efterfest i Solna innan vi tog en Uber hem till lägenheten och sov där.
 
Har varit lite sliten idag men har ändå pluggat lite och nu sitter jag barnvakt åt Valter som äntligen har somnat efter många om och men. Imorgon ska jag på en föreläsning om marknadsföring med Amanda som Emelie Ohlsson håller i, ska bli superintressant. 

I amsterdam

II
Bästa resekamraten ♥
 
Jag och Fanny hade en helt sjukt rolig weekend i Amsterdam, vi har hunnit göra massor och fått uppleva så mycket fint. Vi har varit på Anne Franks museum, Van Gogh museum och Tropenmuseum. Sen har vi shoppat massor, åkt kanalbåt, gått massor runt alla kanaler och gått igenom Red light district (helt sjukt förövrigt). Sen fick vi två helt underbara middagar som vi hade tittat ut i förväg. Den första hette Pizzabakkers och de hade superbra mat och väldigt goda drinkar. Det andra stället hette Roses Cantina och de hade mexikansk mat men det bästa med stället var att det kändes som vi hamnade där Holländarna hängde. Det var lite väntetid för att få bord men de hade en bar så det var lugnt.
 
De har även sjukt mycket bra nattklubbar (vi var dock för trötta för att testa på det) men vi testade på deras barer och vi fick även hänga med Holländare och det är ju lite det man vill när man går ut, träffa folk som bor där. Vill slå ett slag för att det finns annat att göra än att röka gräs och jag tycker det är tråkigt att folk har förväntat sig det är anledingen till vårt besök i Amsterdam. Bara för att det är tillåtet att göra det där behöver det inte innebära att alla gör det. Så för att sammanfatta, Amsterdam var en sjukt bra stad.
Upp