Lite smått som hänt

I måndags var jag och Fanny på match, de blev oavgjort mellan djurgården och helsingborg men det sög för helsingborg kviterade i slutminuten. Vi hade i alla fall en trevlig stund innan och efter och det svinkul att gå på match igen.
 
Idag och igår jobbar jag för min barnvaktsfamilj på gärdet och ikväll ska jag möta upp Ebba som precis kommit till Stockholm för att gå på ansätllningsintervju här nere (assåååååå så sjukt!!!). Sen sover vi här en natt innan hon åker tillbaka.

Söndag jag älskar dig

Har haft en lugn helg och det är bara för att jag blev klar med alla uppgifter i fredags, så himla skönt. I fredags kväll åkte hela familjen till grönan och åt middag tillsammans och kollade på Europe, sen åkte vi in till hötorget och fikade på espresso house innan Gustav åkte hem till sig och vi andra till oss. Igår var jag ute och sprang en sväng och åkte sen till Fanny och stannade där hela dagen. Vi var hundvakter, bakade pizza, åt godis och kollade på film.
 
Idag har jag varit iväg en sväng och kollat utbudet av glasögon. Har äntligen fått en tid hos en ögonläkare och ska dit på tisdag nästa vecka. Sen kan jag förhoppningsvis äntligen kolla hos optikerna igen och bestämma mig var jag ska köpa glasögonen och vilken modell jag ska ha, så spännande. Lasangen står just nu i ugnen och ikväll ska jag kolla på bion, hur bra har inte denna söndag varit?
 

U2

Var på U2 igår med mamma och pappa, så sjukt bra. Har inte riktigt fastnat för deras nyaste album men de gamla låtarna är så svinbra. Toppbetyg för scenen också, något av de coolaste jag har sett.
Upp