Ikea, loppen och föreläsning

Igår hoppade vi sista föreläsningen då den inte var så viktig och åkte en sväng till ikea. Vi tog även en öl på Loopen vid Hornstull och rekomenderar det verkligen, så mysigt ställe!!
 
På kvällen var jag och mamma på föreläsningen med Unionen och Elaine Eksvärd var en av talarna, sjukt bra var det.
 
 

Middag med tjejerna

Var på middag hos Stina igår för att fira henne och Erika som fyllt år. Det var supermysigt att få träffa alla tjejer igen för vi har varit så fokuserade på att plugga på sista tiden att vi inte fått tid att sitta ner och prata. Idag har jag fixat lite hemma och tagit en sväng med familjen på stan!!
 
Var dock lite sliten igår då jag och Fanny var på KTH i fredags och festade. Fick inte så mycket sömn men tog några powernaps på dagen så var ändå i hystad form på kvällen. Vi hade dock superroligt ute i fredags så det var värt det ♥

Skola och läppennor

Har inte haft så mycket utan ett liv de sista dagarna då jag pluggat sjukt mycket. Idag blev i alla fall två av sakerna som tyngt mig ett tag klara, en redovisning och föreberedelse inför ett seminarium imorgon. Rapporten för arbetet vi redovisade idag ska in imorgon också så efter det är det HELG. Jag har även jobbfri helg och planerade att dricka jävligt mycket vin, haha.
 
Vill även slå ett slag för min nya läppenna från MAC, whirl heter den och jag bara ÄLSKAR den ♥
Upp