Tisdagspepp

Idag blev jag lite glad när det levererades sol och ljust ute så detta förevigades med en bild. Igår filmade jag hela eftermiddagen med min grupp, vi håller på att spela in en kortfiln. Fattar inte riktigt hur man kan få högskolepoäng för att göra en film dock men jag klagar inte då det är sjukt roligt.
 
Idag ska jag in till skolan och så ska vi börja klippa i filmen, så pepp.

Steampunk var det ja

Igår var bara så bra!!! Saras syster hade 25 årsfest med en annan kompis och vi blev bjudna. Temat för kvällen var steampunk och vi hade verkligen nojar över klädseln i flera veckor men jag tycker att mina tjejer blev så snygga. Jag blev ju lite mer åt great gatsby hållet men är ändå nöjd då jag inte brukar gå ut såhär. Vi började kvällen hemma hos Stina med pizza och vin innan vi åkte till lägenheten som de hade hyrt för att ha förfesten i. Sen åkte vi till V där vi dansade bort mina klackar i soffan (som tur var dök de upp igen, haha). Hade bara så sjukligt roligt, fler sånna här kvällar tack.

Lördagsuppdatering

Förra helgen var jag ute med Ebba och vi började kvällen med vin hos Ebba och fortsatte på Olsson skor. Tanken var en lugn kväll men vi rullade ut från Olsson skor vid 3. Denna vecka har jag haft inlämning på vårt projekt och det har varit lite kaos men tillsut fick vi in det. Vi har haft grupparbeten sedan i Oktober så börjar verkligen tröttna på det nu men såklart ska vi fortsätta med grupparbete nu igen. 
 
Jobbar onsdag till söndag den här veckan och måndag nästa vecka så blir massa jobb nu. Ska strax fixa mig och åka till jobbet och ikväll blir det vinmys med Fanny och hennes syster, Julia, så mysigt.
Upp