Tågkaos och bugg

Igår hade jag en superjobbig dag för det krånglade med tågen. Det blev signalfel så tågen ville inte fortsätta längre. Jag och Sara hoppade in i en taxi då vi hade en seminarium som vi absolut inte ville missa pågrund av svinsträng lärare, hoppas på ersättning av sl så vi ej behöver förlora hela bidraget, haha. Hemresan var inte heller rolig då jag fick sätta mig på tvärbanan mellan Årstaberg och Solna, tog 2 h att komma hem. Nu är jag klar med hatet för idag!!
 
Idag ska jag äta middag hemma och ta det lungt för imorgon ska vi åka till Romme med pappas jobb och på kvällen ska jag ut med Ebba och dricka vin. Har även kommit in på buggkurssen jag stått i kö i några veckor (så sjukt mycket pensionärsvarning på detta). Tycker bugg är så sjukt kul så känns bra att få komma tillbaka till det igen efter typ 10 års uppehåll. Är också intresserad av att lära mig boggie woggie men det passar inte ihop med mina jobbtider för tillfället så det får vänta ett tag.

Pizzahäng

Igår körde jag och Fanny en sväng till barkaby och shoppade lite och fikade på ikea. Efter det åkte vi till Ebba och åt pizza på golvet och pratade om allt mellan himmel och jord, så mysigt!
Upp