Maj, Juni, Juli, Augusti

MAJ
Våren kom på riktigt till Stockholm och Annaliina kom på besök till Sverige. Jag fick långt hår och fick på hattfest hos Saga. Agnes hade möhippa och vi sprang runt på stan hela dagen och avslutade kvällen med middag. Jag och Fanny åkte vidare till hennes syster Julia som hade inflyttningsfest. Pappa fyllde 50 år och hade fest.
JUNI
Familjen bjöd ner mig till Paris för att fira min födelsedag en månad för tidigt. Vi åkte till Härjedalen och firade midsommar och flög helikopter över byn. Agnes gifte sig och jag och Fanny checkade in i Avesta. Vi åkte sen ner till Skåne och spenderade några fina dagar där innan jag började jobba igen.
JULI
Måste ha varit den bästa månaden i mitt liv, umgicks med så mycket nära och kära. Levde hela månaden på mitt landställe och fyllde 20 år. Levde livet med allt var det innebär och kom till jobbet bakis alldeles för många gången. Skrattade konstant och umgicks med Ebba typ hela tiden. Gustavs kompisar kom ner och vi hittade på massa roliga saker, pappa ramlade genom taket (sjukaste jag varit med om detta år)
AUGUSTI
Var svintrött på jobbet men fortsatte ändå kriga. Hade förfest hemma hos mig en gång innan vi gick ut. Hittade på massa saker med mamma och pappa innan jobbet började. Hade kräftskiva på jobbet som slutade med hemmafest hos Louise där grannarna skällde ut oss dagen efter. Åkte till England och Brighton igen och hälsade på Annaliina som var där i 2 veckor. Kom hem och gick på upprop på Södertörn och hade min första skoldag med barhäng på kvällen. Gick på fest hos Astrid och åkte till Göteborg på personalfest.
 
Övrigt |
Upp