September, Oktober, November, December

SEPTEMBER
Här drog skolan igång på rikigt och jag levde livet, minst sagt ;) Började skolan med att handkoda en hemsida och jag trodde verkligen att jag skulle gå under där ett tag, men jag klarade mig igenom det. Firade mammas födelsedag, jag började vara barnvakt. Gick på U2, hände med klasskompisar och fixade sovplats åt Ebba när hon var på jobbintervju i Stockholm.
OKTOBER
Köpte lägenhet!!!! Ebba kom på besök igen då detta var helgen vi hade bokat i förväg. Vi gick på idol och jag hade tjejmiddag hemma. Pluggade mycket denna månad men åkte även upp till Härjedalen och fira min gammelmormor på 102 årsdagen. Pernilla fick sin present av mig som var massage och vi åt middag på vingårda.
 
NOVEMBER
Sofia fyllde 25 år och jag hade en sådan underbar och rolig utekväll. Var på fotomässan med pappa och tog hand om mina brasse-vänner som var på besök i Sverige. Jag och Fanny åkte till Amsterdam och levde livet. Hade tenta med skolan och hade tenta-fest efteråt som blev en ganska udda kväll. Hängde även massor hos Ebba denna månad då hon fick jobb som barnflicka.
DECEMBER
Efter att ha jobbat två pass på bauhaus i November blev det personalfest med jobbet. Var en ganska udda men rolig fest då jag inte kände så många innan (men lärde känna betydligt fler efter kvällen). Fikade en hel massa hela December och gick runt på stan och köpte julklappar. Fick magsjuka och blev låg helt sänk hemma flera dagar. Firade först julafton hemma men åkte sedan Dalarna och fortsatte firandet. Åkte till Härjedalen och åkte skidor innan vi åkte tillbaka till Dalarna och firade nyår som jag hade styrt ihop.
 
Detta år har verkligen varit helt sjukt på alla sätt och vis. Har fått uppleva så mycket galna saker att jag faktiskt stundtals har trott att det var taget ur en film. Vill avslutningsvis säga att jag tror 2016 kommer leverera massor, har bara gått några dagar och de känns redan som det kommer bli så bra. Tror dock inte att 2016 kan topppa det som varit men att många nya spännande saker kommer hända. Får kanske acceptera att min sommar i Skåne inte kan topppas men då kommer jag minnas det som den bästa sommaren. En sista grej, imorgon är det faktiskt exakt ett år sedan jag åkte till Brighton, hur sjukt är det inte?
Övrigt |
Upp