Midsommar

Midsommar började med en lunch hos pappas kusin Peter som vi även delar sommarhus med här i Skåne. Han bor i närheten så vi blev inbjudna (eller bjöd in oss själva, haha). Jag hjälpte Evelina att binda en krans och det blev några blommor över så gjorde en till mig själv också. På kvällen åkte jag till Båstad och gick på fest hos Rita som jag jobbade med förra året. Jag, Louise och Matilda tog bilen dit och jag körde då vi insåg att det inte skulle gå att få tag på en taxi hem sen. Trodde inte det skulle bli så kul men hade så fel. De andra var hur trevliga som helst och vi dansade, badade och lekte massa lekar hela kvällen.
Dagen efter åkte vi till halmstad och åt middag hos våra vänner Krister och Lisa. Vi spelade även minigolf, badade och hade vinprovning, haha. Efter middagen åkte jag till Rita och hela gänget igen för att fira Ritas pojkvän på födelsedagn. Då jag inte lyckades få tag på en taxi när vi skulle hem från peppes gick vi och badade och jag fick sova kvar i stugan. Hjälpte till att städa hela stugan dagen efter och blev sedan hämtad av mamma och pappa för att åka iväg på afternoon-tea med familjevänner. Hade inga förväntingar alls men blev en sjuk helg på många vis, älskar att vara spontan.

Mat

Har inte direkt lidit denna vecka då mamma och pappa kom i fredags. Det har varit de sista dagarna för resturangveckan i byn så vi har ätit trerätterns två kvällar i rad. Det har varit så sjukt gott och jag har varit proppmätt hela helgen, haha. Fick ledigt i helgen men på måndag börjar jag jobba igen och det lär vara ganska mycket folk då det är midsommarveckan, ska bli superkul!
 

Bästa Barcelona

Har haft en helt sjukt bra helg!! Jag och Ebba njöd i mängder och har ätit och druckit massor av gott. Vi har även hunnit bada, sola, partat, träffat lite roligt folk och träffat Annaliina som var på besök i Barcelona samtidigt som oss.
 
Igår hade jag min första jobbdag på systembolaget och idag var det utbildning för oss nya i Helsinborg. Där fick vi träffa alla från de olika systembolagen runt om i Helsingborgsområdet vilket var jättekul.
Upp