Personalfest på Munchenbryggeriet

Igår var det personalfest på bauhaus med flera stycken varuhus vilket var skitkul. Först satt vi i kungsträdgården och tog en drink innan vi åkte till Munchenbryggeriet och minglade och åt middag. Det var årets kock som hade lagat måltiden och Panetoz som var de hemliga artisterna som uppträdde. Efter detta dansade vi fram tills de stängde och efter åkte vi till Amba. Hade en superlyckad kväll och det kändes bra att avsluta på topp. Har bara två arbetspass kvar nu innan jag åker till Skåne och det är så sjukt vad tiden går snabbt.
 

En ny bil på tomten

Snart har min Saab 9000 rullat sina sista mil för denna bil flyttar in på parkeringen imorgon, en Saab 9-5 från 2007. Min andra bil sa tillsut ifrån på besiktningen och det var flera fel som skulle kostat alldeles för mycket att renovera som besiktningsmannen såg. Den här "lilla" baben ska jag nu använda i sommar i Skåne och jag tycker det känns så himla bra med en snygg bil, haha.

Bästa Skåne

Över kristi himmelfärd åkte vi ner till Skåne i några dagar och det var så härligt. Låg i en solstol större delen av helgen men hälsade även på nya jobbet. Ska arbeta på systembolaget över sommaren och om det fungerar ska jag även hoppa in lite på fiskhuset. Ebba var även nere så vi träffades i hamnen på kvällen så vi träffades och drack lite vin och pratade med några som ska jobba där i sommar. Längtar så mycket efter sommaren då jag har en känsla över att det kommer bli så bra.
 
Upp