En helg i Göteborg

Jag har haft en supermysig helg i Göteborg med Pernilla och Sara. Resan blev planerad då vi skulle se Håkan Hellström men vi fick massor av annat mysigt gjort också. Vi har shoppat, ätit massor av god mat, besökt julmarkad i Haga, badat bubbelpool på hotellet men också varit på världens bästa Håkan. Det var magiskt ♥

Julbak och hundmys

I måndags samlades gänget för att julbaka och det var så roligt! Vi bakade lussebular och mozartkulor och så fick alla med sig hem sen. Stina har förövrirt två helt underbara hundar och Psyke som står bredvid mig på sista bilden är verkligen en egen individ. Han tror att han är lika liten som Pyret vilket gör att han också hoppar upp i famnen på folk och attackerar en helt från ingenstans med en nos i ansiktet när man myser med Pyret. Han är supermysig men sjukt påfrestande då han inte vill missa en enda sekund när vi hänger, dock så söt.

Onsdagsuppdatering

Lite saker som har hänt sen sist vi sågs. Jag och Erica har köttat för att bli klara inför utställningen vi hade i skolan med kursen kreativ prgrammering och vi klarade av det, så himla skönt! Igår började vi en ny kurs vilket innebar att vi fick leka med lera vilket var lite spännande. På kvällen kom Matilda över och så satt vi och drack vin och åt falafel med massa goda tillbehör. Idag pluggar jag hemifrån och ska även försöka springa de sista 8 km för ICA-klassikern så jag kommer upp till 3 mil. 
 
Upp