Min vecka

Har både hunnit klippa mig och fira mamma med middag på fondueboden!
 
Men även hunnit vara på gröna lund på Daniel Adams Ray som var helt fantastiskt, njöd varje sekund av konserten. I fredags hade vi en utekväll med några från klassen som började med öl-häng och bokförsäljning i puben och sedan slutade på Habibi, så himla roligt!!

Helgen får 10/10

Har haft världens bästa helg med alla mina fina vänner. I fredags hade jag besök av Erica och Sara i klassen och vi lagade mat, drack vin och spelade just dance. Igår var jag hemma hos Matilda och Elias för första gången sedan de flyttat in i nya lägenheten och vi åt chark och drack vin. Idag ska jag träffa Ebba i stan och äta lunch innan jag ska hämta mina föräldrar på Arlanda som varit borta hela helgen. Imorgon har jag inga föreläsningar och då ska jag sätta igång med plugget som blivit liggandes över helgen, toppenhelg helt enkelt!

Fina fina fina

Hur fin är inte denna brud? Jag är lite kär i henne för hon är så himla fin.
 
I lördags var vi på hip-hop fest och det var svinkul även om vi körde en mildare variant på klädtemat för att vi skulle komma in på nattklubben senare. Det var även väldigt fint att jag fick sova på golvet i sovrummet hos Sofia och Antons för att min buss skulle ta så lång tid hem. Kändes som vi var 12 år igen när vi satt i soffan och åt varma mackor på morgonen innan de gick med mig till tåget så att jag inte skulle gå vilse ♥ Anton och Sofia ha precis flyttat ihop igen så är lite ny i Årsta, hehe.
Upp