Kusinmys

I måndags fick jag kusinfeber och bestämde mig för att åka upp och hälsa på. Hade eget arbete i skolan så passade på att åka upp några dagar för att mysa och plugga för att sedan åka hem i torsdag. Hann även med en lunch med Johanna och aktieprat med morfar som peppade mig att investera mer. Saknar redan att Erik och Maja kryper upp i soffan och gosar med mig, finns det något bättre eller?

Hårklippning och vätternrundan

Var och klippte håret förra veckan och det behövdes verkligen, var så slitet att håret känns som drömmen nu (speciellt med min älskade hatt som räddar håret när det egentligen behöver tvättas). Igår mötte jag upp Emma som jag inte träffat sedan i December och tog med henne till modelhouse där hon fick sin födelsedagspresent från mig och Fanny. Efter fotograferingen begav vi oss tvärs över gatan till Vingårda där vi åt en hamburgare och sedan till Vau de ville för ett glas rose. Är så glad över att denna brud pluggat klart i sommar och flyttar tillbaka till Stockholm för har saknat henne i livet.
 
Gör ICA-klassikern och detta innebär att jag ska cykla 30 mil under några månader, alltså en vätternrunda. Jag kämpar på och försöker cykla så mycket som möjligt så idag blev det en sväng till Sara i Gamla Stan och det var 7 km (som mellan mig och Pernilla i Väsby, haha). Eftersom jag är livrädd för andra cyklister använder jag min gamla hjälm jag hade när jag var 10 år så ser inte klok ut då det är en barnhjälm som hamnar lite för högt upp på huvudet. Tyvärr tillåter inte min studentekonomi en ny hjälm för tillfället så får använda denna (den får ni dock inte en bild på, haha). 
Upp