Mina dagar i text och bild

Hej vänner, lite kort vad som hänt sedan sist. I fredags hade vi överraskningsfest för Saras syster Elin som fyllde 25 år. Fick egentlingen bara ett kort från kvällen utom lite videoklipp och detta var det jag hittade i telefonen, högst oklart.
I lördags tog jag tag i städningen och lådorna som hamnat i lägenheten inför kvällen då mina nyfunna vänner skulle komma på besök. Josefin kom redan vid 14 och vi satt och kollade på skidskytte, städade bland mina kläder och åt godis. När Josefin låg i min säng och jag fixade med kläderna konstaterade vi att det var 5:e gången vi ses sedan första gången vi möttes på nobel nightcup i December och det snarare känns som vi kännt varandra hela livet, så sjukt. Jenniefer har jag träffat en gång med hennes "svägersta" Yasmin träffade jag för första gången. Alla dessa brudar är tillsammans med en kille som går/har gått farkostteknik på KTH, precis som min bror gör och det är därför vi träffats. Jag och Josefin lagade mat till tjejerna kom och sen kollade vi på melodifestivalen, supermysigt.
I Söndags låg jag deckad i sängen hela dagen då jag har kört 100% två veckor nu och kände att jag blivit förkyld. Sara svängde förbi på kvällen och vi gjorde rödbetspaj, kollade på film och åt kladdkaka från kvällen innan. Lugn och skön söndag ♥
 
Övrigt |
Upp