En stor portion glass

Lyckan när man beställer två kulor och ber om lite mjukglass på toppen och får en hel portion. Jag och Josefin hängde på Grönan förra veckan och hade femkamp och åt glass. Supermysigt!

En PW senare

Gick ut och togen PW idag innan jobbet. Ville ha solen i ansiktet hela tiden och gick mot stan för att sedan ta tunnelbanan hem igen. Det är något fint med att promenera Flemingatan när alla är påväg mot jobbet och solen strålar vid 9 på morgonen. Älskar verkligen Stockholm och det finns ingen stad jag hellre skulle vilja bo i som mitt liv ser ut just nu. Nu ska jag bege mig till Täby och hänga inne i ett köpcentrum hela dagen (hinner sitta i solen en sväng under lunchen). Sista dagen innan två dagars ledigt också, kämpa!

Fler bilder från min helg

Här kommer lite mobilbilder från min helg med fina Sara. Vi var på summer on festivalen i Båstad och hade så roligt. Vi hade utekvällar på Pepes och även i Torekov. Eftersom jag fyllde år firade vi mig med en helt fantastisk pannkakstårta, bubbel hos gamla chefen och en helt sjuk festbuss från Torekov till Båstad. Håller på att klippa ihop en film från vår underbara helg som ni ska få ta del av. Puss på er
Upp