Statist för Ted Gärdestad filmen

I måndags var jag statist i Ted Gärdestad filmen som ska ha premiär i vinter. Det var en lång dag som började med hår, make och kostym vid Frihamnen och efter detta åkte alla i bussar över till Ersta Terassen på söder där inspelningen var. Det var trevligt folk, bra stämning och sen så får vi se i jul om jag blev med i någon tagning också, haha.

Söta katter och trevligt sällskap

Har jobbat en hel del de sista dagarna men igår blev det en spontanare hemma hos en av Sofias kompisar. Jag åkte direkt från jobbet så svängde förbi Sara innan för att äta och landa lite. Fick även mysa med hennes söta Lommii, älskar den katten. Hade en sjukt trevlig kväll som innehöll karaoke i vardagsrummet och avslutades med lite dans ute.

Håkan Hellström

Hade fest hemma i fredags för lite vänner till mig och Josefin vilket var sjukt kul. Min lediga helg fortsatte leverera med Håkan Hellström på lördagen som var GRYMT. Även om det ösregnnade och konserten var tvungen att pausas mitt i var det helt fantastiskt. Jag gick med Erica och hennes barndomsvänner och vi åt lite brunch hemma hos en av hennes vänner innan med utsikt över hela Stockholm (hur får man lägenhet på Olof Palmes gata tro, hade jag gärna velat veta). 
Upp