Oscar 25 år

I lördags hade Oscar som går året under mig fest och jag var bjuden, svinkul. Kände i princip bara de som går i klassen under oss men så visade det sig att det bara var jag och Pelle som kunde komma. Jag hade i alla fall riktigt roligt och det bjöds på mat, tårta och massor av dans. Vid halv 6 rullade vi därifrån och i söndags mådde jag som förtjänat, men kul var det!

Uppdate om livet

Vilken kaosvecka det varit, både privat och i skolan men nu börjar saker ordna upp sig lite. I lördags var det fest för Fannys pojkvän Mattias som fyllt år och flyttat in i en egen lägenhet (hejdå Fanny, det var kul att ha dig i mitt liv (nej skoja, haha)). I tisdags tog Josefin med mig på middag och bio och peppade mig med massor av energi och uppmuntran som jag levt på denna vecka, tack fina du.
 
Jag köpte ett gymkort på fitness 24/7 för ungefär en månad sedan och har äntligen börjat komma igång med träningen. Framförallt har jag börjat planera träningen och har fått Hötorget som hemmagym då jag gillar pass mer än gympass (har ju dock ett gym 100 meter från lägenheten så svårt att komma undan). Idag har jag varit till Vasastan och hämtat ett soffbord som jag har spraymålat vitt. Tog även en sväng till Sundbyberg och köpte 10 liter väggfärg som målaren ska måla vardagsrummet med nästa vecka. Har även beställt tapett som ska upp på en vägg, bilder kommer när allting är klart. Tror det kommer bli supersnyggt.

Mat på instagram

Det har blivit mycket mat på sistone men det blir väl så när man går från att laga mat någon dag i veckan till att bo själv och laga all mat själv. Det är väldigt kul att laga mat och därför har jag och mina klasskompisar startat upp en instagram där mat ska visas på ett naturligt sätt för att inspirera till vardagsmatlagning. Kontot heter matpratsthlm, in och följ om ni vill ha lite inspiration.
Upp