En dag i Skåne

Filmade lite under pappas födelsedag och detta är verkligen en video som visar hur en ledig dag i vår familj kan se ut. Sätt gärna på HD och helskärm då jag råkade tänka fel när jag filmade. Nu ska jag på slutredovisning och sen går jag på sommarlov. Så skönt!

Jobbhelg

I torsdags var jag på ett Adobe event där de pratade om hur man arbetar effektivare i Stock library. Det var väldigt intressant och kul att vara på ett event där alla på något sätt arbetar med liknande saker. Har haft jobbhelg så hände inte så mycket denna helg förutom Thomas Stenström på Grönan med Ebba. Igår kollade jag hockeyfinalen med obligatorsk hockeyöl och sällskap i min soffa. Bra helg med andra ord.
 
Uppdate: Köpte en ny cykel igår också med sju växlar. Flög fram till Libers huvudkontor idag. Om någon är sugen på en rosa cykel utan växlar så säljer jag den till kompispris.

Användartest och fönsterputs

Idag har vi gjort ett användartest på en högstadieklass i Kista. Det var väldigt intressant och lärorikt att testa en ide och prototyp på riktigt. Många gånger har vi styrt upp seriösa och riktiga användartester men ändå bjudit in folk vi känner eller vänners vänner. Denna gång blev det dock på helt nya människor som vi aldrig träffat förut så det var sjukt roligt. 
 
Jag gick även en sväng i Kista galleria och letade en present till Gustav som jag ska ge till David som kommer förbi lägenheten imorgon. Gustav ska nänligen få besök i Nederländerna av David och CA och de kommer vara där vid Gustavs födelsedag så passar på att skicka med en present. Idag har jag putsat alla fönster i lägenheten och uterummet och det blev riktigt bra. Är lite smånöjd för att vara första gången, haha.
Upp