Sofias födelsedag och en resa till Afrika

I onsdags fyllde Sofia 27 år och det firade vi stort med en heldag, fast Sofia visste ingenting. Jag och tjejerna mötte upp Sofia på medis och promenerade till Greasy Spoon där vi bjöd på brunch. Vi tog tre av pannkakorna, pocherat ägg med spenat som inte kom med på bilden och mosad avokado och se delade vi på allt, det var magiskt. Jag rekomenderar kaffet också, bland det bästa jag druckit (och då äger jag en moccamaster).
 
Efter brunchen tog jag och Sara med Sofia på fotografiska och kollade på utställningarna, känslosamt men fint. Vi hittade även ett rum med ljuskampor som vi fotograferade oss lite i, svinkul. Såklart tog vi även ett glas bubbel i deras resturang. Sedan fick jag plötsligt lite bråttom hem då jag skulle träffa Erik och Sofia förstod ingenting, men vi skiljdes åt. Jag åkte hem, bytte om snabbt och åkte tillbaka till Gamla stan och Saras lägenhet där Erik också dök upp. Vi skulle nämligen överraska Sofia igen med 25 av hennes andra vänner, på en middag. Sofia hade dock anat att något konstigt var pågång och gått in på snapchats kartor senare på kvällen och sett att jag och Sara var med varandra (SKANDAL). Så ska ni överraska någon, stäng av allt, haha. Vi som tyckte vi var så noggrana med att inte snapchata en bild på varandra som vi normalt alltid gör, haha. Det blev i alla fall en sjukt lyckad kväll på Miss Clara där vi åt god risotto och drack vin. Sofia grät av lycka att alla var där och jag grät med Sofia, 
 
Jag och tjejerna i klassen har bokat en resa till Boa Vista som är en ö som tillhör Kap Verde. Jag är så peppad att jag DÖR, det bästa är att vi åker om en månad. Kommer dessutom hinna med en resa till London där emellan. Känner mig så sjukt peppad på att skriva C-uppsatsen!
 
 
Övrigt |
Upp