Prinsen och garderobsrenovering

WOW vilken dag jag fick uppleva igår. Södertörn hade bjudit in prins Daniel för föreläsning med 3 andra entreprenörer som var Cristina Stenbeck (Kinnevik), Anna Omstedt Lindgren (MedUniverse) och Saeid Esmaeilzadeh (Serendipity Innovations). Efter föreläsning var det gruppsamtal runt bord med studenter som hade fått anmäla sin närvaro för att diskutera företagsideer. Jag hade egentligen inte tänkt närvaro på denna del men eftersom Sofia skulle vara med följde jag med för att peppa. Väl framme springer vi in i vår programsamordnare (en till Sofia) som sa att jag skulle följa med in i ett rum där Saeid närvarade och sedan kom prinsen in vid ett tillfälle och var med i diskussionen. Eftersom vår programsamordnare hade ätit lunch med gänget innan och pratat med prinsen om vårt program på skolan fick vi som representerade vårt program ta ett kort med självaste prinsen (vilket nästan ingen annan fick). Vad gör man inte för att marknadsföra IT, media och design-programmet?
 
Idag ska jag hem till Erik där vi bjudit in Erica för att hjälpa oss designa the "walk in closet". Vad gör man när man har människor i sin närhet som är proffs på förvaring och arbetar på IKEA? Bjuder på tacos och vin såklart. 

Statusuppdatering

 
Satt och väntade på bussen när jag upptäckte att det var perfekt selfie-ljus i busskuren, var ju därför tvungen att knäppa en bild. Har en supertråkig uppgift i skolan nu (har väl egentligen pågått sen terminsstarten) så är väldigt omotiverad. Jag hoppas det vänder snart när vi får börja med C-uppsatsen på riktigt. Nu ska jag och Gustav laga fajitas och sen ska jag fortsätta plugga.

Höst i luften

Nu är hösten här och såhär fint ser det ut utanför Eriks lägenhet. Det är så fint!
Den här helgen ska jag jobba och det blir blandat med plugg då det varit väldigt mycket den senaste veckan. Idag körde vi stenhårt plugg i biblioteket på eftermiddagen och Sara som satt bredvid mig sa att jag slog som en tok på tangentbordet i typ 4 h, haha. Efter plugget tog vi ett glas bubbel i puben och sen gick jag faktiskt till gymmet en sväng (var ett litet glas bubbel) innan jag betat av lite mer plugg i soffan. Men nu ska jag sova så jag orkar helgen ♥
Upp