Afternoon-tea med Fanny

Idag fick jag äntligen träffa Fanny på afternoon-tea vilket var en försenad födelsedagspresent jag fick när jag fyllde år. Det var supertrevligt och extra roligt eftersom jag älskar afternnon-tea, supermysig eftermiddag.

Prinsen och garderobsrenovering

WOW vilken dag jag fick uppleva igår. Södertörn hade bjudit in prins Daniel för föreläsning med 3 andra entreprenörer som var Cristina Stenbeck (Kinnevik), Anna Omstedt Lindgren (MedUniverse) och Saeid Esmaeilzadeh (Serendipity Innovations). Efter föreläsning var det gruppsamtal runt bord med studenter som hade fått anmäla sin närvaro för att diskutera företagsideer. Jag hade egentligen inte tänkt närvaro på denna del men eftersom Sofia skulle vara med följde jag med för att peppa. Väl framme springer vi in i vår programsamordnare (en till Sofia) som sa att jag skulle följa med in i ett rum där Saeid närvarade och sedan kom prinsen in vid ett tillfälle och var med i diskussionen. Eftersom vår programsamordnare hade ätit lunch med gänget innan och pratat med prinsen om vårt program på skolan fick vi som representerade vårt program ta ett kort med självaste prinsen (vilket nästan ingen annan fick). Vad gör man inte för att marknadsföra IT, media och design-programmet?
 
Idag ska jag hem till Erik där vi bjudit in Erica för att hjälpa oss designa the "walk in closet". Vad gör man när man har människor i sin närhet som är proffs på förvaring och arbetar på IKEA? Bjuder på tacos och vin såklart. 
Upp