Kryssning ett dygn

Jag och min älskade har haft ett dygn på sjön, vi kände att vi ville hitta på något och pratat lite om att testa åka på kryssning. Det blev så lyckat, vi åt en god middag, drack många glas bubbel, sjöng karaoke och dansade loss på dansgolvet. Ramlade i säng klockan 3 och gick upp imorse för en supergod brunch och hängde lite på vår balkong (japp vi hade en egen balkong, hehe). Nästa gång blir det dock ett annat fartyg då dagen efter kändes lite lång utan så mycket att göra. Men så mysigt vi hade det, njöt av varje stund 💕

En promenad runt sjön

Förra veckan tog jag och Erik en sväng runt trekanten-sjön i Liljeholmen för att rensa Eriks näsa/huvud/kropp då han varit sjuk, haha. Det blev en lugn promenad som avslutades med lite styrka för mig, har dock lite svårt att träna när någon annan står och kollar på så blev lite så mycket.

Jippi, jag ska bli UX-designer

Hej vänner det har hänt en del sedan sist. Jag har varit i en intensiv rekryteringsprocess och lyckats kamma hem världens (i mina ögon) roligaste jobb. Jag kommer i September börja jobba som UX-designer på ett företag som heter Valtech. Tjänsten börjar med en fullt betald utbildning på 3 månader och jag och några fler UX-konsulter kommer lära oss allt för att sedan börja jobba på riktigt, kan det bli bättre? Jag är så sjukt glad över detta och kör fullt ös nu till examen med mitt sista projekt.
En bild på mig och Erik som Gustavs vän Sezgi tog på oss när hon var på besök från Turkiet
Upp