Praktik på Aktieinvest

Jag har nu haft min första vecka på praktiken och det är så spännande och roligt. Jag arbetar som UX-designer på Aktieinvest och ska komma fram till hur vi ska presentera data till kunderna, kan presentera projektet närmare när jag vet vad vi landar i för resultat. Jag har ju alltid varit intresserad av aktier och pengar så det är verkligen superspännande att vara på ett företag som är just en nätmäklare.
 
Jag är som tur var ledig denna helg så ska passa på att njuta innan mina 12 dagars-dagar går igång och fortsätter 10 veckor framåt. Vi får se om jag kommer igenom detta, haha.
 
(Första bilden är på vår VD Therese som sitter på en träningscykel och jobbar  samtidigt och andra bilden var när jag träffade en av medarbetarna på kontoret och presenterade en ide).

Lite uppdatering i livet

I torsdags hade jag och mamma bio-night och kollade på Ted Gärdestad. Eftersom jag var med som statist i somras var det roligt att få en glimt av sig själv. Gustav, pappa och Erik kollade Star Wars samtidigt och sen möttes vi upp och åt middag. Supermysigt
Morgonplugg i sängen för att hinna klart med uppsatsen, fick även sitta hela söndagen men tillslut blev den klar.
Äntligen börjar Eriks lägenhet komma tillrätta efter renoveringen men det saknas fortfarande massor av småfix (gardiner, lister, tavlor etc.). Vi älskar vardagsrumshörna, so far i alla fall
Erik klädde på sig i sin nya fina kavaj som jag var med och köpte. Den har döskallar på sig och är så fin!
 
 

Asså denna man

Denna bild togs på nyårsafton på en bänk mellan alla våningar i huset vi var på under nyår. Erik gav mig vatten för att jag skulle orka fortsätta dansa och jag lutade mig mot hans axel för att vila lite. Någonstans där tog denna bild. Det jag skulle säga var i alla fall att herregud vad jag gillar denna man, helt sjukt.
Upp