Gå till skolan

Igår var vi sex personer som bestämde oss för att gå till skolan, asså herregud vad roligt det var. Sara och Ruben (till höger i bilden) började klockan 2 på morgonen och gick från Djursholm. Jag, Sara, Gunnar och Johan hakade på klockan 6 från Hornstull och gick 3 h och 10 minuter till Södertörn högskola (17 km). Detta var verkigen något av det bästa jag har gjort! Vi hade så bra diskussioner, fick se platser vi aldrig sett förut, lyssnade på bra musik och fick energikick av att ha genomfört det. Ska definitivt fortsätta gå mer och se nya platser, ni borde testa :)

Bubbelhäng

Träffade Emma i veckan för lite bubbel, sushi och häng i Vasaparken. Det var så mysigt och härligt att ses och prata om det som hänt sedan sist. Vi prickade in en sjukt varm dag också vilket inte kändes helt fel!!
Veckan innan hade vi en mysig middag hemma hos Stina innan hon flyttar ut ur sin lägenhet. Vi avslutade såklart kvällen med en kreativ post-it session som de medieteknikstudenter vi är, hehe.

Pausvila

(null)

(null)
Pausvila mellan magövningarna idag på gymmet med Sara! Vi försöker tajma våra träningar och går mest på pass men idag blev det egen träning på gymmet. Mellan seten  övade jag på min rörlighet (dvs sitta som jag gör med hela foten i marken men helst med knäna närmare varandra). Jag övar på jag, tycker yoga är svårt och jobbigt men har väl inte heller hittat någon instruktören heller som jag trivs med. Nu ska jag sova innan min dag imorgon då jag har en del skolarbete kvar att göra för att känna att jag kan ta slut på skolveck. Jag jobbar dock så inte så mycket vila, hehe ;)  Nu är det dock sista jobbhelgen innan examen, så himla sjukt


Upp